lauantai 3. tammikuuta 2015

Marimekon tehtaanmyymälässä.

Viiihdoinkin pääsin katsatamaan Marimekon tehtaanmyymälän Herttoniemessä!
Olin lukenut iloisen tyytyväisiä juttuja siellä käynneistä ja totta kai odotukset olivat sitä myöden kasvaneet. Hyvä kuitenkin, että en päästänyt kasvamaan liian suuriksi. Tänään pääsin siellä käymään ja täytyy kyllä sanoa, että petyin. Möh. 

Suurimmat odotukseni kohdistuivat totta kai kangaspuolelle. Olin nähnyt kivoja trikoita blogeissa tuolta hankittuina, mutta nyt tarjolla oli miltei pelkkää "tavallista" raitaa. Iloista juttua olin kuullut myös kilotavara-kangaslaatikosta. Yyh, sielläkin oli tosi suppea valikoima, mustavalkoista tasaraitaa, paria muuta mustavalkoista ja sitten sellaisia, joista ei edes välittynyt, että kyse on Marimekon kankaasta. Kolmen muun naisen kanssa kiersimme ympyrää noita laatikoita penkoen. Selkeästi jokainen odotti sieltä löytävänsä jotain mitä siellä ei yksinkertaisesti vain ollut!

Olivatkohan alennusmyynnit sitten jo verottaneet ja parhaat palaset taas hetkeksi aikaa menneet vai kuinka. Paha sanoa, kun ei ole ennen käynyt. Metritavarana toivoin löytäväni musta-keltaista räsymattoa, mutta ei.

Muuten ihmiset tuntuivat kantavan kassalle monenlaista tavaraa, joten alennusmyynnit saivat ihmiset pussien suut aukeamaan ja mieleistä tavaraa ja vaatetta selkeästi löytyi. Minulla ei juuri tuolle muulle ollut tarvetta. Toki kaiken katselin ja ostanutkin varmasti olisin, jos olisi jotakin mielettömän ihanaa tullut vastaan. Tarkennettakoon, että kankaillekaan ei olisi tarvetta, mutta valmistauduin hankintoihin, jos kohdalle olisi osunut. 

Täytyy varmasti vielä toistekin kokeilla, josko onnistuisi paremmin löytöjen osalta.
Peukutus kaikille ihania löytöjä tehneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!